KEIM 20 jaar Kleurgarantie

Duurzaamheid is een must, ook bij verfkleuren.

 

De gevel is het aangezicht van een huis.

Kleur geeft een gebouw zijn identiteit, het samenspel van architectuur en kleur definieert het karakter van het bouwwerk. De rol van kleur in de architectuur is onomstreden en wordt sinds decennia als een belangrijk ontwerpelement beschouwd.

Ook de psychologie houdt zich al lange tijd bezig met het fenomeen kleur en zijn uitwerking op de mens en gebruikt deze kennis vervolgens met veel succes bij het ontwerpen van gebouwen.

Het investeren in kleur en kleurontwerp loont!

Kleur is het goedkoopste en meest effectieve ontwerpelement in de bouw. Of het nu gebruikt wordt voor privé wonen of openbare gebouwen, aansprekende en harmonieuze kleuren verhogen het woongenot.

Kleurveranderingen zijn een optische tekortkoming en voor iedereen zichtbaar!

Kleurveranderingen in buitenverven zijn duidelijk zichtbaar en storend voor het aangezicht. Bekend is het fenomeen van ramen met luiken waarbij het zichtbare gedeelte verbleekt is en de kleur achter de luiken nog de oorspronkelijke kleur heeft dankzij de bescherming tegen zon- en weersinvloeden. Dit is niet alleen lelijk maar doet ook het goede gevoel van de toentertijd met zorg uitgezochte mooie kleuren teniet. Vandaag de dag is dit gelukkig te voorkomen met de KEIM gevelverven.

 

20 JAAR KLEURGARANTIE – GARANTIEVOORWAARDEN

 

20 JAAR KLEURGARANTIE – CERTIFICAAT